English Magyar Slovenský

hírek

Kerékpáros portál

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy több objektumot láthassunk, amik csoportosítva vannak logikai kategóriákba, úgynevezett rétegekbe. Minden réteg együttesen egy geoadatbázist hoz létre.

bővebben
Közlekedési kapcsolatok Szlovákia és Magyarország között - applikáció

Ez az alkalmazás a közlekedési kapcsolatokat mutatja be Szlovákia és Magyarország között a TransHUSK és Transhusk Plus (www.transhusk.eu) projektek felmérései alapján. Az adatok a következő felméréseken alapulnak: • Közlekedés-Szociológiai Háztartási Felmérések (TransHUSK - 2013 és Transhusk Plus - 2014) és • Irányított közlekedési felmérés kiválasztott határátlépések (TransHUSK - 2013).   A felmérésekre Szlovákiában valamint Magyarországon került sor a a 2013-as és 2014-es évek végén.

bővebben
Társadalmi-gazdasági jellemzők applikációja

Ez az alkalmazás bemutatja és lehetővé teszi, hogy speciális célú grafikus ábrákat hozzon létre a fajlagos mutatók (a LAU1 vagy NUTS 3 szinten) segítségével. A felmérés célja az volt, hogy elemezze a közlekedési rendszert a magyar-szlovák határ menti régióban különös tekintettel a fenntartható turizmusra. Az applikáció a "Megvalósíthatósági tanulmány készítése a határon átnyúló információs rendszerről" című tanulmányt támogatja a projektben.

bővebben
A Rajka-Pozsony vasúti személyforgalom újraindítása

A Rajka-Pozsony vasúti személyforgalom újraindítása Németh Béla projektmenedzser GYSEV

bővebben
Jó példák a kerékpáros fejlesztésekre a magyar-szlovák határ magyar oldalán

Jó példák a kerékpáros fejlesztésekre a magyar-szlovák határ magyar oldalán Szőllőssy Balázs Kerékpáros Magyarország Szövetség, projekt menedzser

bővebben
1 2 3